fbpx
Njoftim
Retorika dhe Shprehjet Juridike, testi i I-re, do te mbahet me dt.05.12.2016, e hene,sipas ketij orari:
Gr. I-re, me shkronjen A =ora,13
Gr.II-te me shkronjat B,D=ora,14
Gr.III-te me shkronjat E,F,G,H= ora 15
Gr.IV-te nga shkronja I deri tek shkronja Z =ora 16.
Me respekt, prof.ass.dr.Avdullah Robaj
Translate »