fbpx

Njoftohen studentët qe ju janë nënshtruar provimeve nga lëndet: Politika Ekonomike, Konsumi dhe e drejta e Konsumatorit, E drejta Bankare, E drejta tatimore dhe buxhetore si dhe Bursa dhe afarizim në Bursë se konultimet dhe vendosja e notave do mbahën me datë: 30.11.2016, në ora 12.00h. Vendosja e notave për lëndet me SEMS është berë ndërsa për studentet me Indeks bartja e notave do behët neser.

Me respekt
Prof. Ass. Dr. Gani Asllani
Translate »