fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit te IV të Fakultetit Juridik se me datën 30.11.2016 nuk do të mbahet Kolokfiumi nga lënda „Kriminologji me Penologji“, por do të mbahet ditën e enjtë, me datë 01.12.2016, duke filluar nga ora 13 – Grupi i parë dhe në ora 14, në Amfiteatrin II. Mësimdhënësi i lëndës

Translate »