fbpx

Njoftim
Njoftohen studentët e vitit te II të Fakultetit Juridik se me datën 29.11.2016 nuk do të mbahet Kolokfiumi nga lënda „E drejta penale“, por do të mbahet ditën e enjtë, me datë 01.12.2016, duke filluar nga ora 09 – Grupi i parë dhe në ora 11 Grupi i dytë, në Amfiteatrin II.

Mësimdhënësi i lëndës

Translate »