fbpx

Njoftohen studentet e Fakultetit Juridik te cilet i jane nenshturar provimeve nga lendet; E drejta kushtetuse, Gjyqesia kushtetuse dhe e Drejta kushtetuse positive se konsultimet do te mbahen te shtunden date 26 nentor 2016 ne oren 10;00 salla 1.

Translate »