fbpx
Njoftim
Njoftohen studentët e fakultetit juridik të cilët i janë nënshkruar provimeve ‘E Drejta Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut”, ” E Drejta Ndërkombëtare Publike,” ” Organizatat Ndërkombëtare” dhe ” E Drejta Tregtare Ndërkombëtare” se përshkrimi i notave dhe konsultimet do të mbahen ditën e shtunë, 26.11.2016, Salla 1, në orët si në vijim:
  • E Drejta Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut, në ora: 11:00
  • E Drejta Tregtare Ndërkombëtare në ora: 11:00
  • E Drejta Ndërkombëtare Publike në ora: 11:30
  • Organizatat Ndërkombëtare në ora: 12:00

Me respekt,

Prof.Ass.Dr. Sabiha Shala

Translate »