fbpx

Njoftohen studentet e nivelit master (KF dhe MBNJ), se konsultimet  dhe evidentimi i notave (afati i nëntorit) te Prof. Asoc. Dr. Ibish Mazreku, do të mbahen të mërkuren, duke filluar prej ores 15.30.

Lëndet: Organizimi dhe Menaxhmenti (KF – viti I), Menaxhimi i Riskut Financiar (KF – Viti II), Menaxhimi i Institucioneve Financiare (KF – Viti II) , Organizimi dhe Zhvillimi i Menaxhmentit (MBNJ).

Prof. Asoc. Dr. Ibish Mazreku, MSc. Fisnik Morina

Translate »