fbpx

Njoftohen studentet e nivelit Master, drejtimi: Kontabilitet dhe Financa, se ligjeratat e dates 19.11.2016, nga lenda “Metoda dhe teknika te hulumtimit”, te cilat nuk jane mbajtur per shkak te organizimit te provimeve, do te zevendesohen te shtunen, me 26.11.2016, ne oren 15.30.
Mesimdhenesi: Prof.ass.dr. Vehbi Miftari

Translate »