fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet që ligjerata e paraparë në lëndën e drejta e detyrimeve për të shtunën nuk do të mbahet dhe do të zëvendësohet ditën e martë, duke filluar nga ora 13:00.

Me respekt

Translate »