fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të parë të cilët i dëgjojnë ushtrimet në lëndën e Fillet e së drejtës, t’i përmbahen orarit si në vijim:
Grupi 1. Emrat e studentëve që fillojnë me shkronjat: A, B, C, Ç, D, ora 13:00-15:00, ditë e mërkurë.
Grupi 2. Emrat e studentëve që fillojnë me shkronjat: DH, E, Ë, F, G, GJ, H, ora 15:00-17:00, ditë e mërkurë.
Grupi 3. Emrat e studentëve që fillojnë me shkronjat: I, J, K, L, LL, M, ora 10:00-12:00, ditë e premte
Grupi 4. Emrat e studentëve që fillojnë me shkronjat: N, NJ, O, P, Q, R, RR, S, SH, ora 14:00-14:00, ditë e premte.
Grupi 5. Emrat e studentëve që fillojnë me shkronjat: T, TH, U, V, X, XH,Y, Z dhe ZH, ora 14:00-16:00, ditë e premte.
Me respekt,
LL.M. Dardan Vuniqi

Translate »