fbpx

Njoftohen studentet e drejtimit: “Kontabilitet dhe Financa” MA se ligjeratat e lendes “Metodat dhe teknikat e hulumtimit”, te prof. Vehbi Miftari nuk do te mbahen kete te shtune. Ligjeratat do te zevendesohen.

Mesimdhenesi i lendes,
Vehbi Miftari

Translate »