Lajmerohen studentet e drejtimit AB se ligjeratat e parapara per kete jave nga lendet Bazat e ndermarresise ne bachelor dhe Menaxhimi Projekteve ne Master tek Prof. Ass. Dr. Ibrahim Krasniqi shtyhen per javen tjeter per arsye te udhetimit zyrtar ne Rumani.

Translate »