fbpx
Ligjeratë nga Behgjet Pacolli

Ligjeratë nga Behgjet Pacolli

Studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” përveç ligjeratës me temë “Mënyra e të bërit biznes dhe arritja drejt suksesit”, poashtu zhvilluan diskutime rreth jetës, sfidave dhe suksesit në biznes. Z.Pacolli ndër të tjera shprehi gatishmëri për bashkëpunim dhe inkurajoj studentët që të përfshihen drejtpërdrejt në frymën e biznesit dhe zhvillimit të qëndrueshëm ekonomik.

IMG_7005

Translate »