fbpx

Lajmerohen studentet e drejtimit AB se ligjeratat e humbura ne javen qe shkoi nga lendet Bazat e ndermarresise ne bachelor dhe Menaxhimi Projekteve ne Master tek Prof. Ass. Dr. Ibrahim Krasniqi do te mbahen diten e merkure me 9.11.2016 pra pasneser sipas orarit qe eshte, pra grupet e Ndermarresise fillojne nga ora 14.40 kurse nga Menaxhimi projekteve nga ora 17.20

Me respekt.
Prof.Ass.Dr.Ibrahim Krasniqi

Translate »