fbpx

Njoftohen studentet e drejtimit: “Kontabilitet dhe Financa”, MA, se ligjertat e humbura javen e shkuar te prof. Vehbi Miftari, ne lenden: “Metodat dhe teknikat e hulumtimit” do te kompensohen kete te shtune, ne oren 14.00.
Ligjertat e kesaj jave, nderkaq, mbahen sipas orarit te rregullt, po te shtunen, ne oren 10.40.

Mesimdhenesi i lendes:
Prof. Ass. Dr. Vehbi Miftari

Translate »