fbpx

NJOFTIM

Njoftohen studentët e vitit të dytë, departamenti AB, se ligjeratat në lëndën Ndërmarrësia nga neser dhe në të ardhmen do të mbahen nga ora 09:20 – 10:40 grupi I dhe 10:40 – 12:00 grupi II.

 Prof.Ass.Dr. Ibrahim Krasniqi

Translate »