fbpx

NJOFTIM

Njoftohen mentorët, anëtarët e komisioneve dhe kandidatët që mbrojtja e temave të masterit do të filloi nga data 17 tetor deri me 25 tetor 2016.
Shtyerja e këtyre datave bëhet për arsye se zyrtarja për çështje studentore e nivelit master gjendet në pushim mjekësor.

Sekretarja e Fakultetit të Biznesit
Fatmire Thaçi

Translate »