fbpx

Provimi ne Lenden Klinike Juridike Penale (Kodi 9313) ishte i planifikuar per date 23.09.2016 por (per arsye objektive) shtyhet dhe do mbahet me date 28.09.2016 nga ora 16:00.

Translate »