fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftohen studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë se pagesa dhe regjistrimi i semestrit të parë, të tretë, të pestë dhe të shtatë duhet të bëhet deri me dt. 25.12.2014.

Studentët të cilët nuk e kryejnë regjistrimin e semestrit deri në kohën e caktuar nuk mund t’i paraqesin provimet në afatin e janarit 2014.

Translate »