fbpx
UHZ bashkëpunon edhe me universitetin Nothern Ilionis në SHBA

UHZ bashkëpunon edhe me universitetin Nothern Ilionis në SHBA

UHZ bashkëpunon edhe me universitetin Nothern Ilionis në SHBA

Rektori Prof.asc. Dr. Naser Mrasori dhe kryetari i Këshillit Drejtues, Prof. ass. Dr. Haxhi Gashi takuan sot përfaqësuesin e” Nothern Illionis University”, njëherit edhe drejtor i programeve globale z. Anthony Preston dhe bashkëpunëtorët e tij. Në këtë takim u bisedua për mundësitë e bashkëpunimit dhe shkëmbimin e përvojave akademike, programet e studimit, mobilitetin e studentëve etj. Përfaqësues të këtij Universiteti kanë ftuar menaxhmentin e UHZ-së për një vizitë në SHBA, për t’u njohur nga afër me mundësitë e bashkëpunimit si dhe nënshkrimin e marrëveshjes së bashkëpunimit në mes të udhëheqësve të dy Universiteteve.

Please follow and like us:
Translate »