fbpx

Njoftim
Njoftohen studentët e nivelit Master drejtimi administrativo-kushtetues se provimet nga lëndët ” Gjyqësia kushtetuese” dhe “Sistemet elektorale” të parapara të mbahen me datë 13.09.2016 do të mbahen me datë 15.09.2016 ora 15:00.

Translate »