fbpx

Njoftohen studentet e vitit te IV te Fakultetit Juridik se pershkrimi i notave te provimit nga lenda “Krimonplogji me Penologji“ dhe lenda.“E drejta penale nderkombetare“ do te behet me date 09′.09. 2916 nga ora 12 deri ne ora 13, mesimdhenesi i lendes

Translate »