fbpx
Lajmerim
Lajmrohen studentet e Fakultetit Juridik te UNHZ-Peje,te cilet Ju kan nenshtruar provimit,ne lendet:E drejte administrative,E drejte administrative  (Pjesa e posacme) dhe Kontrolli administrativ (master) se konsultimet per provimet perkatese,do te mbahen diten e premte e,date 9 Shtator 2016,ora 15.
Pedagogu i lendes:Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA
Translate »