fbpx

NJOFTIM

Të nderuar, mbështetur në kërkesën-dokumentacionin,  ku JU  keni aplikuar- konkuruar në  konkursin për pozitën e asistentit të grup-lëndëve  sipas Konkursit te shpallur nga UNHZ në  pozitën  nr 9, në cilësi të  kryetarit të komisionit recensues, për vijimin e mëtejmë  të punës së komisionit, ftoheni për  ditën e Enjete me datë: 01..09.2016,ora 11.30 h, të paraqiteni  në lokalet e  Fakultetit te Biznesit të UNHZ-Pejë për të ju nënshtruar intervistës për pozitën e shpallur sipas pikës se përmendur  të konkursit

Ftesës kandidati/ja është i obliguar ti përgjigjet me kohë!

1.Albina Selmonaj

2. Armend Mehmetaj

3.Arzen Desku,

4. Atifeta Thaci,

5. Besfort Ahmeti,

6. Baton Mati.

7. Donjeta Morina,

8. Edona Dragaj,

9. Elvis Elazaj,

10. Enis Mulolli,

11, Fisnik Morina,

12. Gentiana Curdina,

13. Korab Dushullovci,

14 Qendresa Dreshaj,

15. Shkumbin Gerguri,

16 Valdrin Misiri,

17. Veton Jahmurataj,

18 Xhavit Islami

Vërejtje: Në intervistëe janë ftuar vetëm ata qe kane plotësuar kriteret ligjore, moshën, mesataren ne te dy nivelet dhe kërkesat tjera relevante

Me respekt,

Translate »