fbpx

NJOFTIM

Të nderuar, mbështetur në kërkesën-dokumentacionin,  ku JU  keni aplikuar- konkuruar në  konkursin për pozitën e asistentit të grup-lëndëve  sipas Konkursit te shpallur nga UNHZ në  pozitën  nr 13, në cilësi të  kryetarit të komisionit recensues, për vijimin e mëtejmë  të punës së komisionit, ftoheni për  ditën e Enjete me datë: 01..09.2016,ora 13.30 h, të paraqiteni  në lokalet e  Fakultetit te Biznesit të UNHZ-Pejë për të ju nënshtruar intervistës për pozitën e shpallur sipas pikës se përmendur  të konkursit

Ftesës kandidati/ja është i obliguar ti përgjigjet me kohë!

 1. Albina Selmonaj,
 2. Armend Mehmetaj,
 3. Besfort Ahmeti,
 4. Donjeta Morina,
 5. Elvis Elazaj,
 6. Enis Mulolli,
 7. Fisnik Morina,
 8. Gentiana Gega,
 9. Korab Dushullovci,
 10. Nexhat Shkodra,
 11. Samire Sahiti,
 12. Shqipdona Hashani,
 13. Valdrin Misiri,
 14. Veton Jahmurataj,
 15. Xhavit Islami.

Vërejtje: Në intervistëe janë ftuar vetëm ata qe kane plotësuar kriteret ligjore, moshën, mesataren ne te dy nivelet dhe kërkesat tjera relevante

Me respekt,

 

Translate »