fbpx

NJOFTIM

Të nderuar, mbështetur në kërkesën-dokumentacionin,  ku JU  keni aplikuar- konkuruar në  konkursin për pozitën e asistentit të grup-lëndëve  sipas Konkursit te shpallur nga UNHZ në  pozitën  nr 10, në cilësi të  kryetarit të komisionit recensues, për vijimin e mëtejmë  të punës së komisionit, ftoheni për  ditën e Enjete me datë: 01.09.2016,ora 11.30 h, të paraqiteni  në lokalet e  Fakultetit te Biznesit të UNHZ-Pejë për të ju nënshtruar intervistës për pozitën e shpallur sipas pikës se përmendur  të konkursit

Ftesës kandidati/ja është i obliguar ti përgjigjet me kohë!

 1. Albert Aliu;
 2. Besfort Ahmeti;
 3. Diellza Nagavci;
 4. Donjeta Morina;
 5. Edona Draga;
 6. Elvis Elezaj;
 7. Faruk Daci;
 8. Fidane Spahija-Gjikolli;
 9. Fisnik Morina;
 10. Jahja Lataj;
 11. Luljeta Gllogjani;
 12. Ylber Januzaj.

Vërejtje: Në intervistëe janë ftuar vetëm ata qe kane plotësuar kriteret ligjore, moshën, mesataren ne te dy nivelet dhe kërkesat tjera relevante

Me respekt,

 

Translate »