fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se paraqitja e provimeve në nivelin bachelor dhe master bëhet nga data: 26.08.2016 deri me 01.09.2016. Luteni që të bëni paraqitjen e provimeve me kohë. Pas këtij afati nuk do të lejohet paraqitja e provimeve.

Translate »