fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të dytë se notat nga lëndët E drejta familjare dhe trashegimore dhe E drejta civile janë vendosur në SEMS. Konsultimet mbahen me datën 20 Korrik 2016 në orën 11:00 në amf.2.

Translate »