fbpx

Njoftohen studentet e vitit te II te F Juridik te UNHZ-Peje,te cilet me date 5.Shkurt.2015,Ju kan nenshtru provimit ne lenden:E drejte administrative,se me date 9 Shkurt 2015,ora 13,mbahen konsultimet dhe venja e notave ne indexa.
Pedagogu i lendes:
Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA

Translate »