fbpx

Njoftohen studentet e studimeve pasdiplomike-master drejtimi:Kushtetues administrativ,se leksionet e parapara  ne lendet;Akti Administrativ dhe Klinika Administrative,per date 5 Shkurt 2015, nuk do te mbahen.Mosmbjatja e leksioneve perkatese qendron per arsye te angazhimeve-(mbajtjes se provimeve si dhe mbledhjes se Komisionit te KD ne UNHZ).Te njejtat leksione zevendsohen diten e hene date 9.Shkurt 2015,ora 15.

Translate »