fbpx

Njoftim

Përshkrimi i notave pozitive ne sems nga lënda E Drejta Romake do te behet te enjten me datën 23, ndërsa me datën 24 e premte ora 13:30 do te mbahen konsultimet per studentet qe nuk e kane kaluar provimin dhe përfundimisht te premten finalizohen te gjitha notat ne sems.
Luten studentet qe per çfarë do gabimi te mundshëm teknik ti shkruajnë profesorit ne email zyrtare me se largu deri ne ora 22 te dates 24.6.2016. Pas kësaj date dhe ore nuk barte asnjë përgjegjësi per çfarë do gabimi teknik.

Me respekt
Dr. Sc. Bedri Bahtiri

Translate »