fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te dyte te Fakultetit Juridik te UNHZ-Peje,me te cilet jane mbajte konsultimet diten e hene,date 20.06.2016,se rishikimi i testeve dhe konsultat,me studentet perkates,per lenden:E drejte administrative,behen diten e premte date 24 o6.2016,ora 10.

Pedagogu i lendes:Prof.Dr.Fejzulla Berisha

Translate »