fbpx

NJOFTIM

Njoftohen studentët e vitit të dytë (II) të Fakultetit Juridik se konsultimet për rezultatet e kollokfjumit të dytë dhe noten finale nga lënda ‘Organizatat Ndërkombëtare ’ do të mbahen ditën e martë, dt. 21.06.2016, Salla 3, duke filluar nga ora 10:00

Translate »