fbpx

NJOFTIM
Njoftohen studentët e vitit të parë (I) të Fakultetit Juridik se konsultimet rreth rezultateve të kollokfjumit të dytë dhe nota finale nga lënda ‘E Drejta Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut’ do të mbahen ditën e martë, dt. 21.06.2016, Salla 3, duke filluar nga ora 14:00

Translate »