fbpx

Njoftim per studimet themelore bachelor:
– Paraqitja e provimeve behet me date 06-12 Qershor
– Provimet mbahen prej dates 15 qershor deri me 05.07.2016
– Dorezimi i procesverbalit behet deri me daten 15 korrik 2016.

Verejtje: Studentet te cilet hyjne ne provime duhet te mbajne me vete vetem lapsin kimik dhe materialin qe e lejon Profesori.

Me respekt:
Dekanati i Fakultetit te Arteve!

Translate »