fbpx

Performancë e studentëve të Fakultetit të Arteve

Prof.Ass.Dardane Nallbani, organizoj ligjeratën për studentët e programit artistik – Flautë së bashku  me Prof.Asoc.Elvis Rudi nga Universiteti i Arteve të Tiranës, ky ishte një bashkëpunim i radhës në mes të dy profesorëve të dy universiteteve.

Kjo ligjeratë mundësoi shkembimin e pervojave të ndryshme të punës pedagogjike dhe artistike për formimin e kuadrave të reja, me diapazon më të gjërë, si në njohuri ashtu dhe në praktik.

Screenshot_2016-06-03-22-54-36

IMG_5093

Translate »