fbpx
Diplomimi i gjeneratës së parë në Fakultetin e Arteve

Diplomimi i gjeneratës së parë në Fakultetin e Arteve

Diplomimi i gjeneratës së parë në Fakultetin e Arteve

Gjenerata e parë e studimeve themelore (4vjecare) në Fakultetin e Arteve, filloi me diplomimin e studentes së parë, Rinea Behluli, në departamentin Edukim në muzikë, në lëndën “Analizë harmonike”, me mentor Prof. ass.Ma.Hysen Nimani dhe anëtarëve të komisionit Prof.ass.Mr.Mimoza Pajaziti-Drancolli dhe Prof.ass.Ma.Drinor Zymberi.

Translate »