fbpx

NJOFTIM

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik të cilët i janë nënshtruar provimeve E Drejta Ndërkombëtare Publike, E Drejta e Detyrimeve, E Drejta Ndërkombetrae Tregtare, E Drejta Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut dhe Organizatat Ndërkombëtare, se konsultimet do të mbahen me 17.05.2016 nga ora 14:30 në sallën nr. 4.

Me respekt,
Prof.Ass. Sabiha Shala

Translate »