fbpx
Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të parë të Fakultetit Juridik se konsultimet nga lënda”Historia e Institucioneve shtetërore dhe juridike” do të mbahen diten e premte me datë 06.05.2016 në amfiteatrin 2 prej ores 10-12.
Translate »