fbpx

Në kuadër të projektit TEMPUS – SD@UHZ në datat 10, 11 dhe 12 Maj 2016, nga ora 09:00, do të mbahet trajnim për studentë. Trajnimi do të jetë një ditorë dhe studentët pjersëmarrës të cilët do të qëndrojnë gjatë tërë kohës në trajnim do të pajisen me çertifikatë të pjesëmarrjes.

Trajnim për studentët

Translate »