fbpx

Njoftohen studentët e vitit të parë KF se ushtrimet (zëvendësim) në Shkrim Akademik do të mbahen të shtunën, më 7 maj në sallën A 4 dhe A 2 sipas këtij orari:

Grupi V 09:20

Grupi II 10:40

Grupi III 12;00

Grupi I 13:20

Translate »