fbpx

Njoftohën studentët e vitit të parë dhe vitit të katërtë se ligjeratat nga lëndët Sociologjia e së drejtës dhe Filozofia e së drejtës, ditën e shtunë me datën 30.04.2016 nuk do të mbahen, për shkak të mbajtjes se provimeve. Të njëjtat do të zëvëndësohen një ditë tjetër.

Translate »