fbpx

Njoftohen studentet e nivelit MA-AB qe iu jane nenshtruar provimit ne lenden ‘E drejta e EU-se” se konsultimet dhe shpallja e rezultateve do te organizohen diten e enjete me date 28.04.2016. prej ores 14.

Komisioni
Translate »