fbpx

Njoftohen studentet qe iu jane nenshtruar provimit ne lenden ‘Biznesi nderkombetar” se konsultimet dhe shpallja e rezultateve do te organizohen diten e enjete me date 28.04.2016. duke filluar prej ores 14.

Komisioni
Translate »