fbpx

Njoftohen studentët e nivelit Master që konsultimet nga lëndët :

1. Organizimi dhe Menaxhmenti

2. Organizimi dhe Zhvillimi i Menaxhmentit

3. Menaxhimi i Institucioneve Financiare

4. Menaxhmenti Bankar i Avancuar

5. Financat e Sigurimeve

Do të mbahen ditën e Premte me datë 29.04.2016 nga ora 14:00.

Me respekt

Prof. Ass. Dr. Ibish Mazreku

Translate »