fbpx

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se provimi nga lënda ‘Organizatat Ndërkombëtare’ dhe e Drejta e Detyrimeve shtyhen për ditën e premte, dt. 29.04.2016, ora: 10:30, në Amfiteatri 1

Translate »