fbpx

Njoftohen studentët e Fakultetit Jurdik, se provimet nga lëndët: Etika ligjore dhe Profesionale dhe Kundërvajtjet në Lëmin Penal do të mbahen ditën e premte (29.04.2016), në ora 14:00.

Mësimdhënësi:

Prof. Dr. Ass. Mujë Ukaj

Translate »