fbpx
Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të parë që provimi nga lënda “Historia e institucioneve shtetërore dhe juridike” që është paraparë të mbahet me 28.04.2016 do të mbahet më 29.04.2016 ora 10:00.
Translate »