fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet e studimeve pasdiplomike-drejtimi:Kushtetues-administrativ,se provimet ne lendet:Kontrolli administrativ,klinike admnistrative dhe akti administrativ,mbahen diten e enjte,date 21.04.2016,ora 15.

Pedagogu i lendes:Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA

Translate »