fbpx

Njoftohen profesorët dhe studentët e programit të studimeve master, se ligjeratat përfundojnë me datën 15 shkurt 2015. Ndërsa për orarin e provimeve do të njoftoheni me kohë.
DEKANATI I FAKULKTETIT JURIDIK

Translate »